Prima etapă din primul play-off din istoria Ligii I s-a încheiat cu un meci penibil, ASA Târgu Mureş – Pandurii Târgu Jiu 0-2.

mutu

Artizanii principali ai unei confruntări pe care o vrem uitată cât mai repede au fost fotbaliştii echipei gazdă, în frunte cu răzvrătiţii Adrian Mutu, George Ţucudean, Marius Constantin şi Eduard Stăncioiu.

Fără să aibă lângă ei un om care să-i controleze, cei patru şi-au pierdut controlul, şi-au lovit constant adversarii şi au instigat, deşi vorbim despre jucători aflaţi pe final de carieră şi care se presupune că au acumulat destulă experienţă pentru a evita astfel de momente.

Primul fotbalist ieşit la rampă a fost George Ţucudean, jucător care a văzut două cartonaşe galbene într-un interval de două minute şi a fost trimis la cabine încă din minutul 31.

Au urmat ieşirile nervoase ale lui Stăncioiu şi Mutu, completate de eliminarea lui Marius Constantin din minutul 65, cu alte două cartonaşe galbene văzute într-un interval de minute.

Pe final nici nu s-a mai jucat fotbal, gazdele întrecându-se în intrări grosolane. În total, fotbaliştii de la ASA Târgu Mureş au văzut patru cartonaşe roşii, Ţucudean, Marius Constantin, Voiculeţ şi Costa, şi 12 cartonaşe galbene, Ţucudean, Costa şi Marius Constantin câte două, iar Pârvulescu, Stăncioiu, Mutu, Ivan Gonzalez, Gabi Matei şi Laurenţiu Buş.

Mai grav este că vorbim, în mare măsură, de jucători care visau să ajungă în lotul pentru Campionatul European şi de jucători care, foarte probabil, în sezonul viitor ne vor reprezenta în cupele europene.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version