Una dintre cele mai mari telenovele ale verii din sportul românesc s-a încheiat.

Gimnastul Marian Drăgulescu a primit aprobare de la reprezentanții Institutului Național de Medicină Sportivă pentru a reveni în activitate.

Marian Drăgulescu, 38 de ani, unul dintre cei mai mari gimnaști din istoria acestui sport, își dorea enorm să participe la Campionatul Mondial de la Doha, din octombrie.

Totuși, câteva probleme cardiace descoperite la un control de rutină l-au tras pe dreapta pentru câteva luni pe sportivul român, Drăgulescu rătând astfel participarea la Campionatul European.

Asta în ciuda faptului că sportivul a protestat la sediile INMS și FRG, a anunțat că vrea să concureze pe propria semnătură și a precizat că problemele respective nu îi pun viața în pericol.

În cele din urmă, Drăgulescu a primit aprobarea pentru a reveni în gimnastică, iar săptămâna viitoare ar urma să participe deja la etapa de Cupă Mondială din Ungaria.

Cel poreclit ‘Marocanul’ are 31 de medalii obținute la cel mai înalt nivel, dintre care nu mai puțin de 18 sunt medalii de aur, Drăgulescu fiind de 10 ori campion european și de opt ori campion mondial.

Anul trecut a obținut un aur și un argint la Campionatul European de la Cluj, în timp ce ultimul mare rezultat de la Mondiale a fost titlul de vicecampion obținut la sărituri, în 2015, la Glasgow.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version