Mihai Stoica, fostul manager general al campioanei Steaua Bucureşti, are mari şanse să fie al cincilea personaj din Dosarul Transferurilor care părăseşte Penitenciarul.

sursa foto ziaruloval.ro
sursa foto ziarulovalro

Condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, pentru implicarea sa în dosar, Mihai Stoica a efectuat aproape doi ani din pedeapsă şi a obţinut, deja, aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată.

Membrii Comisiei de specialitate din cadrul Penitenciarului Jilava au remarcat comportamentul avut de Mihai Stoica după gratii, dar şi cărţile pe care acesta le-a scris.

Stoica va ajunge luni în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4, aceştia urmând a decide dacă fostul manager general al Stelei merită să fie eliberat condiţionat sau nu.

Totuşi, trebuie precizat că decizia de luni nu va fi una definitivă. Ori Mihai Stoica, ori procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie vor putea depunde recurs, acesta urmând a fi judecat de magistraţii de la Tribunalul Bucureşti.

Până acum au fost eliberaţi condiţionat, din Dosarul Transferurilor, Jean Pădureanu, George Copos, Gigi Neţoiu şi Gică Popescu. Celelalte trei personaje implicate, Victor Becali, Ioan Becali şi Cristi Borcea, riscă să mai stea ani buni după gratii, ei fiind implicaţi şi în dosarul în care au fost acuzaţi că au şpăguit-o pe judecătoarea care a decis, iniţial, achitarea celor opt oameni de fotbal implicaţi în Dosarul Transferurilor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version