Eşecul suferit în meciul cu CFR Cluj din campionat, 0-2, îl va costa mult pe tehnicianul campioanei.

Gigi Becali s-a saturat de esecurile finului Mirel Radoi (sursa foto rfi.ro)
Gigi Becali s-a saturat de esecurile finului Mirel Radoi (sursa foto rfi.ro)

Deşi este rudă cu patronul Gigi Becali şi a cotizat semnificativ pentru plata salariilor jucătorilor, Mirel Rădoi are zilele numărate la conducerea Stelei.

Becali este extrem de dezamăgit de parcursul slab al Stelei din actualul sezon. Steaua este abia pe locul al patrulea în campionat şi a fost eliminată prematur din cupele europene.

Mai mult, Becali este nemulţumit de modul în care Rădoi gestionează relaţia cu vestiarul şi de faptul că fotbaliştii aduşi la cererea specială a antrenorului nu au confirmat.

În aceste condiţii, Becali se pregăteşte să-l “execute” pe Rădoi în vacanţa de iarnă, pentru a aduce în locul său un tehnician care să fie în stare să formeze o echipă care până în toamna anului viitor să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Vizaţi sunt Cosmin Olăroiu şi Dan Petrescu, însă nu este exclus ca Becali să apeleze şi la o variantă mai ieftină pentru a se putea impune din nou în alcătuirea echipei.

Cum, de asemenea, nu este exclus ca Becali să-l zboare pe Rădoi chiar mai devreme, în cazul în care Steaua va călca pe bec şi în meciul cu FC Botoşani, de pe teren propriu, sau în derby-ul cu Dinamo.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version