Monica Niculescu nu a reuşit să repete evoluţia fenomenală de sâmbătă, când a bătut-o pe Petra Kvitova, în prima zi a confruntării România – Cehia din sferturile de finală ale FED CUP.

Monica Niculescu (sursa foto zerofotbal.ro)
Monica Niculescu (sursa foto zerofotbal.ro)

Duminică, sportiva noastră a controlat primul set al disputei cu Plişkova, dar a cedat pe final. Loviturile mai apăsate ale cehoaicei au făcut diferenţa şi Karolina şi-a adjudecat primul set, cu 6-4.

Monica, războinică, după cum o ştie toată lumea, a revenit în actul al doilea. Nu a mai repetat greşelile din primul set şi a egalat situaţia cu un scor identic, 6-4.

În cele din urmă, mai proaspătă şi mai experimentată, Plişkova a lovit decisiv şi şi-a adjudecat meciul, 6-4, 4-6, 6-3, aducând al doilea punct Cehiei.

România – Cehia este 2-2 şi totul se va decide în meciul de dublu. Raluca Olaru şi Andreea Mitu se bat cu Barbora Strycova şi Denisa Allertova pentru calificarea în semifinalele FED CUP.

Acolo au ajuns deja Franţa, 3-1 cu Italia, şi marea surpriză, Olanda, care a trecut, tot cu 3-1, de Rusia, deşi vicecampioana mondială en-titre a avut şi avantajul terenului propriu.

Germania – Elveţia este 2-2. Învingătoarea din acest meci ar urma să dea piept, în semifinale, cu învingătoarea dintre România şi Cehia.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version