Marți seara se dispută primele opt meciuri din prima etapă a grupelor UEFA Champions League, în aceste partide urmând a fi implicați și patru fotbaliști români.

Moti este stalpul apararii la Ludogoret
Moti este stalpul apararii la Ludogoret

Om de bază la Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei, Cosmin Moți se pregătește de meciul din deplasare cu elvețienii de la FC Basel.

Deși disputa se anunță a fi una relativ echilibrată, balanța întâlnirilor directe arată că Ludogoreț are șanse minime să dea lovitura.

Basel și Ludogoreț s-au mai întâlnit de patru ori în ultimii trei ani, iar elvețienii s-au impus de trei ori, 4-0 și 2-0 acasă și un 4-2 în Bulgaria.

Alături de Moți ar fi trebuit să fie pe teren și Claudiu Keșeru, dar atacantul lui Ludogoreț acuză probleme medicale și este greu de crezut că va fi recuperat până la ora partidei.

După ce a marcat în campionatul Rusiei la debutul pentru FK Rostov, mijlocașul Andrei Prepeliță speră să repete performanța și în prima etapă din grupele UEFA Champions League.

Totuși șansele sunt minime în condițiile în care FK Rostov are un meci practic imposibil în deplasare cu Bayern Munchen.

Și Vlad Chiricheș ar fi trebuit să fie pe teren pentru Napoli în deplasarea complicată de la Dinamo Kiev, dar fundașul român are, de asemenea, probleme medicale și sunt șanse minime ca el să fie recuperat până la ora partidei.

Programul complet al meciurilor de marți arată astfel

21.45, FC Barcelona – Celtic Glasgow (PRO TV, Dolce Sport 2)

21.45, FC Basel – Ludogoreț Razgrad

21.45, Bayern Munchen – FK Rostov (Dolce Sport 4)

21.45, Benfica Lisabona – Beșiktaș Istanbul

21.45, Dinamo Kiev – Napoli

21.45, Manchester City – Borussia Monchengladbach (Dolce Sport 3)

21.45, Paris Saint Germain – Arsenal Londra (Dolce Sport 1)

21.45, PSV Eindhoven – Atletico Madrid

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version