Noul patron al lui CFR Cluj a făcut, marţi, una dintre cele mai imprudente mişcări din istoria recentă a acestui club.

Deşi a preluat echipa într-un moment extrem de dificil, când ardelenii aveau -6 puncte în clasament şi erau în pragul falimentului, şi a dus-o până pe locul 4, antrenorul Vasile Miriuţă a fost înlăturat ca pe o măsea stricată.

Conducerea CFR-ului a dat, marţi, următorul comunicat oficial: “Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord cu Vasile Miriuţă pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului dintre cele două părţi. Dorim să îi mulţumim pe această cale lui Vasile pentru tot ce a reuşit la echipă, pentru rezultatele excelente pe care le-a obţinut în sezonul precedent, în care echipa s-a clasat pe un loc 4 care ne bucură. Accederea în Play-Off-ul Ligii 1 a fost unul dintre obiective, iar acest lucru l-am obţinut cu „Tati” la cârma echipei. Întreaga conducere îi mulţumeşte pentru efortul depus la echipă şi pentru rezultatele obţinute”.

Mişcarea face parte dintr-un plan mai amplu al şefilor CFR de a-l aduce ca antrenor pe Dan Petrescu, tehnician liber de contract după mai multe experienţe nereuşite în străinătate.

Dan Petrescu ar urma să fie plătit regeşte, cu 800.000 de euro pe sezon, iar tehnicianului i-au fost asigurate deja câteva transferuri dorite, însă fanii ardelenilor consideră despărţirea de Miriuţă o mare greşeală.

Scăpaţi de insolvenţă, ardelenii au ca obiectiv minim calificarea într-o cupă europeană, dar nu s-ar supăra dacă există posibilitatea să se bată şi pentru câştigarea campionatului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version