Una dintre cele mai urmărite telenovele ale momentului a luat sfârșit.

Simona Halep, locul 2 mondial în tenisul feminin, a plecat luni către Doha, ea fiind cotată drept a doua favorită a competiției dotate cu premii în valoare de aproape 3,2 milioane de dolari.

Înainte de a urca în avionul către Doha, Simona a recunoscut că a semnat un contract de colaborare cu Nike și s-a declarat mândra de posibilitatea de a “îmbrăca cele mai frumoase haine pe care puteam să le port”.

Simona nu a dorit să dea detalii despre înțelegerea cu cei de la Nike, dar a precizat că “sunt foarte mulțumită de condițiile financiare ale acestui acord”.

Totuși, există informații conform cărora Simona ar urma să încaseze în jur de 1,7-2 milioane de euro pe an, în funcție de rezultatele obținute.

Contractul este de aproape două ori mai mare decât cel avut cu Adidas și care s-a încheiat la sfârșitul sezonului trecute, după ce nemții nu au dorit să crească suma acordată campioanei române până la 1,5 milioane de euro.

În ciuda acestei vești bune, este posibil să mai așteptăm până când o vedem pe Halep în echipamentul Nike, într-un meci oficial. Românca a recunoscut că încă mai are glezna umflată și că este posibil să nu participe la Doha, acolo unde ar trebui să o înfrunte, în 16-imi, pe învingătoarea dintre rusoaica Ekaterina Makarova și chinezoaica Shuai Zhang.

În schimb, luni avem programate meciurile Monica Niculescu – Maria Șarapova și Mihaela Buzărnescu – Lesia Țurenko, iar marți ar urma să se joace partidele Irina Begu – Samantha Stosur și Sorana Cîrstea – Maria Sakkari.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version