Steaua Bucureşti, campioana en-titre a României la fotbal, rămâne mare favorită şi în acest sezon, deşi trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf ocupă momentan doar locul al patrulea în Liga I, la şase puncte de liderul Astra Giurgiu.

sursa foto steauafc.com
sursa foto steauafc.com

Un avantaj în favoarea Stelei îl reprezintă campania de achiziţii din această iarnă. Trei dintre numele grele aduse de trupa din Ghencea sunt închizătorul Mihai Pintilii, revenit practic de la Hapoel Tel Aviv, şi atacanţii Ciprian Marica şi Thaer Bawab.

Dacă Pintilii şi Marica au fost aduşi în speranţa că vor prinde forma necesară pentru a ajunge la Campionatul European din Franţa, Bawab (31 de ani) este un fotbalist călit pe la echipele secunde ale lui FC Barcelona şi Real Madrid.

Oficialii Stelei urmează să înregistreze şi celelalte transferuri efectuate în această iarnă. Sezonul de primăvară al Ligii I va debuta vineri, de la 20.30, cu meciul ASA Târgu Mureş – Pandurii Târgu Jiu.

În această primăvară sunt programate ultimele trei etape din sezonul regulat, apoi urmând a se trece la play-off şi play-out.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version