Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, încă speră ca instituţia pe care o conduce să preia, practic, brandul echipei de fotbal Rapid Bucureşti.

Însă preţul solicitat la prima licitaţie, 4 milioane de euro plus TVA, este considerat nejustificat de mare, astfel că Tudorache aşteaptă momentul propice pentru implicarea în afacere.

Până atunci, edilul a dat-o pe handbal. Concret, Tudorache a bătut miercuri palma cu Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, pentru un parteneriat de colaborare care să aducă modernizarea Complexului Sportiv Floreasca.

În plus, Primăria Sector 1 vrea să ajute Federaţia Română de Handbal şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român pentru dezvoltarea primului Centru Naţional Olimpic de Pregătire a Juniorilor pentru sporturile de echipă.

Alături de Dan Tudorache şi Alexandru Dedu, acordul mai este susţinut de Mihai Covaliu, în calitate de preşedinte al COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, şi Daniel Mălăelea, directorul Colegiului Tehnic Media Bucureşti.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version