Pe lângă turneul de la New Haven, de la care Simona Halep, liderul mondial, s-a retras în ultimul moment, săptămâna aceasta avem și calificările pentru US Open.

Jaqueline Cristian este una dintre romancele implicate in calificarile de la US Open

Patru românce sunt prezente în această fază a competiției, iar luni seara ele și-au aflat adversarele din primul tur al calificărilor.

Astfel, Irina Bara, locul 140 mondial și favorită 29 în calificări, dă piept cu americanca Gail Brodsky, locul 312 mondial, în timp ce Alexandra Dulgheru, locul 141 mondial și favorită 30 în calificări, își va măsura forțele cu americanca Allie Kiick, locul 165 mondial.

Elena Gabriela Ruse, locul 256 mondial, dă piept cu ucrainianca Anhelina Kalinina, locul 136 mondial, în timp ce în derbiul rundei Jaqueline Cristian, locul 213 mondial, o va înfrunta pe rusoaica Vera Zvonarea, fostă locul 2 mondial în urmă cu aproximativ opt ani.

Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan sunt calificate direct pe tabloul principal de la US Open, în timp ce Mihaela Buzărnescu încă mai speră la o vindecare miraculoasă pentru a completa tabloul.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version