Prins la înghesuială de cei care vor redeschiderea cât mai rapidă a Arenei Naţionale, Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei, îşi face curaj şi sare şi el la gâtul vicepremierului Vasile Dâncu.

primar razvan sava 5

Sava îl acuză pe Dâncu de faptul că “nu ne-aţi comunicat eliberarea agrementului făcut în baza expertizei din România”, “nu vreţi să luaţi în calcul expertiza făcută în Italia, la un laborator acreditat UE” şi “mă acuzaţi aiurea că mă transform în statuie de legalitate, când dumneavoastră ne spuneţi că membrana acoperişului este de clasă C şi totuşi faceţi presiuni pentru a redeschide stadionul”.

Răzvan Sava susţine că aşteaptă agrementul necesar în baza ultimei expertize şi consideră că dacă expertiza respectivă nu va fi luată în calcul de Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcţii din subordinea MRDAP, atunci “nu rămâne decât să schimbăm actuala membrană a acoperişului pentru a redeschide stadionul”.

Pe de altă parte, Răzvan Sava a vrut să-i asigure pe bucureşteni de faptul că întreprinde toate demersurile necesare pentru redeschiderea cât mai rapidă a arenei şi anunţă că “legea din România îmi interzice practic să deschid stadionul. Obligația mea este să nu pun în pericol cetățenii, bunurile și mediul. Faptul că luăm măsuri compensatorii și aducem mai multe forțe de ordine la stadion, nu rezolvă situația de fond: lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version