Românii sunt obişnuiţi să petreacă în stil mare la trecerea dintre ani, iar o problemă importantă devine recuperarea de după marele eveniment.

Costel Galca, antrenorul lui Espanyol, incepe anul in forta, echipa sa urmand sa dea piept cu FC Barcelona pe 2 ianuarie
Costel Galca antrenorul lui Espanyol incepe anul in forta echipa sa urmand sa dea piept cu FC Barcelona pe 2 ianuarie

Unii se dreg cu plimbări în aer liber, alţii, care au abuzat de băuturi şi bucate, se dreg cu zeamă de varză sau alte leacuri … să le zicem băbeşti. Însă microbiştii adevăraţi se dreg cu fotbal. Şi, dacă Liga I este într-o binemeritată vacanţă de iarnă, că e greu să joci la nivel înalt, Primera Division, Premier League sau campionatele din Grecia şi Portugalia încep anul în forţă.

Astfel, dacă pe 1 ianuarie ne facem încălzirea cu confruntări de mâna a doua spre a 15-a din Irlanda de Nord şi Ţara Galilor, sâmbătă, pe 2 ianuarie, deja spectacolul este în floare. În a doua zi din 2016 se joacă meciuri precum West Ham United – FC Liverpool (Eurosport 1, ora 14.45), Manchester United – Swansea (Eurosport 1, ora 17.00), Espanyol – FC Barcelona (Digi Sport 1, ora 17.00), Watford – Manchester City (Eurosport 1, ora 19.30) sau Atletico Madrid – Levante (Digi Sport 1, ora 21.30).

Duminică, pe 3 ianuarie, avem program de forţă cu Wasquehal – Paris Saint Germain (Dolce Sport 2, 15.15), Crystal Palace – Chelsea (Dolce Sport 1, 15.30), Everton – Tottenham (Dolce Sport 1, 18.00) sau Valencia – Real Madrid (Digi Sport 1, 21.30), dar să nu uităm că se joacă meciuri importante şi în campionatele din Grecia, Israel sau Portugalia (de la 22.45 este derby-ul Sporting Lisabona – FC Porto).

Iar pentru cei care nu au totuşi chef să înceapă anul cu fotbal recomandăm Cupa Hopman la tenis, Turneul celor patru Trambuline la sărituri cu schiurile, meciul din NBA de duminică seara dintre Toronto şi Chicago (Dolce Sport 2, 22.30).

De duminică începe, practic, şi noul sezon de tenis, iar Dolce Sport va transmite în direct turneul WTA de la Brisbane, unde principală favorită este Simona Halep.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version