Etapa a 25-a, penultima a sezonului regulat, s-a încheiat luni seara cu un rezultat bombă, FC Voluntari – Steaua Bucureşti 3-1.

voluntari

Încrezător în transferurile cu nume făcute în iarnă şi în tactica lui Laurenţiu Reghecampf, Gigi Becali, patronul Stelei, anunţa la debutul sezonului de primăvară că trupa din Ghencea va zburda în Liga I, bifând succes după succes.

Steaua a început bine, cu un 2-0 chiar la Chiajna, şi, pentru a-şi asigura victoria şi în disputa cu FC Voluntari, a apelat la un tertip mai rar întâlnit în fotbalul modern. Oamenii lui Becali au interzis în meci direct utilizarea mai multor fotbalişti cedaţi cu titlul de împrumut de Steaua la Voluntari.

Totuşi, staff-ul campioanei a uitat că va avea în faţă o echipă antrenată de un tehnician care nu este dispus să cedeze cu una, cu două.

Ionel Ganea şi-a montat elevii să fie arţăgoşi precum era el în timpul carierei de jucător, iar FC Voluntari a pus în scenă o prestaţie perfectă.

Mizând pe dorinţa Stelei de a încheia jocul rapid, Ganea s-a închis, dar a lovit extrem de periculos pe contră. Şi chiar a deschis scorul în minutul 38, când Achim a fructificat o minge făcută de Hamed.

Steaua n-a dezarmat. Reghe a mutat ofensiv la pauză, înlocuindu-l pe Bourceanu cu Adi Popa, iar mutarea a dat roade. Micuţul mijlocaş a avut nevoie de numai trei minute pentru a egala, după o acţiune personală de toată frumuseţea.

A fost momentul favorabil Stelei. Oaspeţii s-au apropiat tot mai mult de poarta lui Bornescu, dar parcă nu a fost seara lor, mingile ocolind constant poarta Voluntariului.

Când nimeni nu mai credea, şi toată lumea părea mulţumită cu egalul, Hamed, vedeta celor de la Voluntari, a dat lovitura în minutul 89. Decarul gazdelor a pătruns în forţă prin defensiva visătoare a Stelei şi l-a executat cu un şut plasat pe Niţă.

Mai mult, în prelungiri, lansat ideal, acelaşi Hamed a ridiculizat doi adversari, trecând printre ei, şi a punctat din nou, trecându-şi în cont dubla.

FC Voluntari – Steaua s-a încheiat 3-1 şi campioana s-ar putea să plătească scump punctele pierdute luni seara în Ştefan cel Mare.

Marca Stelei, evaluată de MApN la 57,3 milioane de euro

Cu câteva ore înainte de meciul Stelei, membrii MApN au făcut un anunţ uluitor. Reprezentanţii Armatei au ţinut să precizeze că au terminat procesul de evaluare a mărcii Stelei şi că aceasta ar valora 57,3 milioane de euro.

Conform reprezentanţilor Armatei, urmează efectuarea unei licitaţii pentru cine vrea să folosească marca Steaua. Cei care vor participa la licitaţie trebuie să respecte anumite condiţii şi vor avea ocazia să “închirieze”, practic, marca Steaua.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version