Miercuri seara s-au disputat ultimele trei meciuri din manșa a doua a play-off-ului din UEFA Champions League.

Aveam speranțe mari că vom avea și noi un antrenor implicat în cea mai importantă competiție europeană intercluburi, dar PAOK Salonic, echipa pregătită de Răzvan Lucescu, s-a împiedicat în returul cu Benfica Lisabona, deși obținuse un 1-1 în Portugalia.

Mai mult, grecii chiar au deschis scorul pe teren propriu, prin Prijovic. A fost însă un simplu foc de paie, pentru că a urmat un iureș al portughezilor care au transformat în gol aproape orice ocazie avută.

Și s-a terminat 4-1 pentru Benfica, grație a două penaltiuri transformate de Salvio și a unor goluri înscrise de Jardel și Pizzi.

Neamțul Felix Brych, arbitrul care a avut curajul să acorde două penaltiuri portughezilor, i-a îngălbenit pe greci. A fost în total 6-2 la galbene, Leo Matos fiind în cele din urmă eliminat pentru cumul.

Se cunosc acum toate cele 32 de participante din grupele UEFA Champions League, tragerea la sorți urmând să aibă loc joi seara la Monaco.

Repartiția pe urne valorice arată astfel:

I – Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona, Juventus Torino, Paris Saint Germain, Manchester City, Lokomotiv Moscova.

II – Borussia Dortmund, FC Porto, Manchester United, Șahtior Donețk, Benfica Lisabona, Napoli, Tottenham Hotspur, AS Roma.

III – FC Liverpool, Schalke 04, Olympique Lyon, AS Monaco, Ajax Amsterdam, ȚSKA Moscova, PSV Eindhoven, FC Valencia.

IV – Viktoria Plzen, FC Bruges, Galatasaray Istanbul, Young Boys Berna, Internazionale Milano, Hoffenheim, Steaua Roșie Belgrad, AEK Atena.

Orientativ, am putea avea o grupă cu Real Madrid, Borussia Dortmund, FC Liverpool și Internazionale Milano sau o grupă cu FC Barcelona, Manchester United, Olympique Lyon și Internazionale Milano, dar și o grupă cu Lokomotiv Moscova, Șahtior Donețk, FC Valencia și AEK Atena.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version