Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au demarat o anchetă în legătură cu modul în care s-a făcut trecerea echipei de fotbal Dinamo Bucureşti prin procesul de insolvenţă.

sursa foto fanatik.ro
sursa foto fanatik.ro

Dosarul a fost demarat după ce s-a primit o plângere conform căreia avocaţii şi reprezentanţii societăţii de insolvenţă care s-au ocupat de acest proces au ascuns active de 18,5 milioane de lei, prejudiciind creditorii înscrişi la masa credală.

Povestea pare să facă parte din războiul dus între Nicolae Badea, fostul patron al echipei, şi Ionuţ Negoiţă, actualul patron al echipei.

Până la lămurirea situaţiei, oficialii clubului Dinamo au dat publicităţii următorul mesaj:

“Societatea noastră cooperează cu cei în drept pentru lămurirea tuturor detaliilor legate procesul de insolvenţă al FC Dinamo Bucureşti. Suntem ferm convinşi că rezultatul final al acestor cercetări va confirma legalitatea şi corectitudinea procesului de insolvenţă prin care Dinamo Bucureşti a trecut recent. Avem această convingere cu atât mai mult cu cât, pentru realizarea acestui proces complex reprezentat de procedura de insolvenţă, pe lângă eforturile noastre, au fost angrenaţi şi unii dintre cei mai buni specialişti din domeniu. Eforturile clubului şi ale echipelor de specialişti cu care am lucrat au dus la salvarea unui club de tradiţie al fotbalului românesc”.

Suspecţii sunt bănuiţi de bancrută simplă şi bancrută frauduloasă, iar anchetatorii vor să stabilească dacă aceştia au acţionat sau nu la îndemnul lui Negoiţă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version