Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

Real Madrid și-a păstrat titlul de cea mai bună echipă din lume

Real Madrid a câștigat sâmbătă seara, pentru a treia oară la rând și pentru a patra oară în ultimii cinci ani, Campionatul Mondial al cluburilor.

Campioana europeană en-titre s-a impus, cu 4-1, în finala disputată împotriva lui Al Ain, echipă intrată în competiție din postura de reprezentantă a țării gazdă, Emiratele Arabe Unite.

A fost un meci fără istoric în care madrilenii au făcut ce au vrut pe teren. Modric, Llorente, Sergio Ramos și Nader, autogol, au punctat pentru Real, în timp ce Shiotani a înscris golul de onoare pentru Al Ain.

A fost cam cel mai ușor Campionat Mondial câștigat de Real Madrid și asta în condițiile în care ‘galacticii’ nu traversează cea mai bună perioadă.

Eliminată surprinzător de Al Ain în semifinale, River Plate s-a revanșat în finala pentru bronz și a făcut scor cu Kashima Antlers, 4-0, grație golurilor marcate de Martinez, de două ori, Zuculini și Santos Borre.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv