A avut nevoie de câteva luni bune de pauză pentru a fi în formă maximă la Turneul Campioanelor, dar Maria Şarapova nu şi-a dezamăgit fanii la competiţia din Singapore.

sursa foto: Facebook Maria Sharapova
sursa foto: Facebook Maria Sharapova

Rusoaica a obţinut trei victorii din trei posibile în grupe şi este cotată drept mare favorită la câştigarea turneului, înainte de semifinale.

În penultimul act al competiţiei, Şarapova va da piept cu cehoaica Petra Kvitova, în timp ce poloneza Agnieszka Radwanska o va înfrunta pe Garbine Muguruza (Spania).

Şarapova are palmares pozitiv cu fiecare dintre cele trei semifinaliste rămase în competiţie, astfel că pentru rusoaică ar trebui să fie o misiune uşoară.

Şarapova a câştigat şase dintre cele nouă meciuri disputate împotriva Kvitovei şi are un palmares zdrobitor cu Radwanska, 12-2. În plus, deşi Garbine Muguruza este văzută drept noua stea a tenisului feminin, iberica nu a obţinut nicio victorie până acum în faţa Şarapovei, deşi cele două s-au întâlnit de trei ori.

În semifinalele competiţiei de dublu, principalele favorite, Martina Hingis şi Sania Mirza, vor da piept cu senzaţiile din Taipei, Chan Hao Ching şi Chan Yung Jan, în timp ce Muguruza şi Carla Suarez Navarro îşi vor măsura forţele cu Andrea Hlavackova şi Lucie Hradecka.

De remarcat că Cehia are atât semifinalistă la simplu, cât şi semifinaliste la dublu, lucru cu adevărat înspăimântător înainte de meciul de Fed Cup România – Cehia de anul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version