Cunoscut drept un adevărat promotor al graţierii, afaceristul Gigi Becali a propus vineri, într-o intervenţie avută la Sport.ro, un scenariu deosebit de spectaculos.

sursa foto: romaniacurata.ro
sursa foto: romaniacurata.ro

Becali spune că este în favoarea graţierii şi pentru că unul dintre cei mai mari sportivi ai României, fostul mare fotbalist Gică Popescu, ar urma să beneficieze de schimbările din justiţie.

Afaceristul mizează pe faptul că, din momentul în care intră în vigoare graţierea şi dezincriminarea unor fapte, Gică Popescu ar beneficia de o albire a cazierului şi ar putea candida fără probleme la şefia Federaţiei Române de Fotbal.

“Şi, să fim serioşi, cine ar mai putea candida împotriva lui? A suferit cât a suferit, a stat cuminte după ieşirea din închisoare, a fost şi victimă, s-a şi retras. Vă daţi seama că este respectat de toată lumea din fotbalul românesc. S-ar face dreptate după ceea ce s-a petrecut în 2014”, este mesajul transmis de Gigi Becali.

Totuşi, în una din ultimele sale apariţii în presă, Gică Popescu lăsa să se înţeleagă că nu este dispus să se înhame la o asemenea misiune.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version