Marți s-au jucat primele cinci meciuri din 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal.

Favoritele s-au impus, deși au făcut-o mai greu decât se așteptau specialiștii. FC Voluntari și Csikszereda Miercurea Ciuc au profitat de avantajul terenului propriu și au trecut de FC Botoșani, 2-1, respectiv Energeticianul, tot 2-1.

Universitatea Craiova a câștigat pe terenul formației Sportul Snagov, scor 2-0, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe a avut nevoie de penaltiuri pentru a se impune pe terenul formației Politehnica Timișoara.

În ultimul meci al zilei, Dinamo București s-a impus, cu 3-1, pe terenul formației Dacia Unirea Brăila, după o partidă în care oaspeții au profitat de startul fulminant de partidă, oamenii lui Claudiu Niculescu având 2-0 încă din minutul 8.

Miercuri sunt programate alte șapte partide din 16-imile de finală ale Cupei României.

Balul este deschis de la ora 16.00 de duelul dintre UTA Arad și CS Politehnica Iași, partidă transmisă în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și LOOK Sport.

De la 16.30 avem patru partide care nu se transmit la televizor: Sporting Liești – CS Mioveni, CSM Slatina – Dunărea Călărași, Progresul Spartac București – Universitatea Cluj, Academica Clinceni – AFC Hermannstadt.

De la 18.45 se joacă duelul dintre Concordia Chiajna și Viitorul Constanța, iar de la 21.30 avem Chindia Târgoviște – CFR Cluj. Cele două meciuri vor fi transmise în direct, de asemenea, de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și LOOK Sport sau LOOK Plus.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version