Începând de joi, ședințele Consiliului Local al Sectorului 1 București vor fi transmise în direct pe site-ul primăriei, www.primariasector1.ro, accesând rubrica ”Ședințele Consiliului Local”.

Consiliul Local al Sectorului 1
Consiliul Local al Sectorului 1

Prima ședință transmisă în direct va începe, așadar, astăzi la ora 14.00.

O altă măsură de transparentizare a administrației locale o reprezintă publicarea pe site a tuturor contractelor de achiziție publică încheiate la nivelul Primăriei Sectorului 1.

Măsura se aplică începând din luna ianuarie a acestui an, în baza HCL nr. 233/22.12.2015, contractele fiind postate pe pagina web, la rubrica Transparență.

După publicarea în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), toate licitațiile și anunțurile de atribuire a contractelor vor fi postate atât pe site-ul primăriei, la secțiunea Transparență -, cât și pe cele ale direcțiilor subordonate Consiliului Local, pentru care se organizează licitațiile.

Toate informațiile referitoare la contractele de achiziție publică, de lucrări publice și de concesiune de servicii publicate pe site-ul primăriei sunt scanate și cuprind următoarele informații:

  • Data încheierii contractului administrativ și a actelor adiționale aferente;
  • Durata contractului administrativ și a actelor adiționale aferente;
  • Valoarea contractului și a actelor adiționale aferente acestuia;
  • Obiectul contractului administrativ.

Informațiile sunt publicate în data de 15 ale lunii următoare, astfel încât contractele și documentația aferentă să poată fi consultată în timp real.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version