“Ştiu că pot juca de un catralion de ori mai bine, dar am multe lucruri în cap. Nu am timp să fiu şocată” – Serena Williams.
 
Serena Williams (locul 26 WTA și cap de serie nr. 6 la San Jose) a suferit una din cele mai umilitoare înfrângeri din cariera sa la WTA San Jose.
 
 
Fostul lider mondial și finalistă la Wimbledon (unde a fost învinsă de Angelique Kerber), a fost spulberată de britanica Johanna Konta într-un mod incredibil, cu 6-1, 6-0! 
 
Meciul a durat 51 de minute, iar prestația Serenei a fost de nerecunoscut. Konta a pierdut primul game, după care le-a câștigat pe următoarele 12.
 
 
Serena a declarat, la final: “Cred că ea a jucat bine în al doilea set. Nu am fost deloc tăioasă în primul set şi ea a devenit mai încrezătoare. Presupun că lucrurile au mers rău în ghemul secund după ce l-am câştigat pe primul – a fost singurul pe care l-am câştigat în acest meci. Iau totul pas cu pas. Cred că ea a jucat mai bine în acest meci decât a făcut-o în ultimele 18 luni, aşa că e extraordinar pentru ea. Ştiu că pot juca de un catralion de ori mai bine, dar am multe lucruri în cap. Nu am timp să fiu şocată de o înfrângere care nu s-ar fi întâmplat dacă aş fi fost la nivelul cel mai bun. Pot doar să fiu acolo şi să lupt, ceea ce am făcut. De asemenea, m-am mişcat mult mai bine, aşa că să iau partea pozitivă a lucrurilor, unde pot”
 
Turneul de la San Jose se dispută pe hard, face parte din categoria Premier și are premii totale în valoare de 799.000 de dolari.
 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version