Simona Halep s-a retras din turneul de dublu feminin de la Miami şi toată lumea se grăbea să o excludă şi de la competiţia de simplu, dar constănţeanca a demonstrat că este în revenire de formă şi a făcut un meci de senzaţie în 16-imi, cu nemţoaica Julia Goerges.

sursa foto: Facebook Simona Halep
sursa foto: Facebook Simona Halep

Simona s-a mişcat excelent pe teren, a găsit unghiuri uluitoare, a pus presiune pe adversară şi a pus capăt rapid meciului, impunându-se cu 6-4, 6-1 într-o confruntare în care nu i-a lăsat nicio şansă adversarei.

Simona şi-a asigurat 67.590 de dolari şi 120 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi britanica Heather Watson, sportivă care a trecut, cu 3-6, 7-5, 6-3, de belgianca Yanina Wickmayer.

Simona şi Heather Watson s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar românca s-a impus de fiecare dată, 4-6, 6-4, 6-2 la US Open, în 2013, şi 6-2, 6-4 la Roland Garros, în 2014.

Spre deosebire de Simona Halep, Petra Kvitova, a opta favorită a turneului, a părăsit competiţia încă din 16-imi, fiind învinsă, cu un dublu 6-4, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Monica Niculescu şi Irina Begu, celelalte românce din 16-imi, vor evolua duminică seara, când avem Monica Niculescu – Coco Vandeweghe şi Irina Begu – Kristyna Plişkova.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version