Lovitură dură încasată de Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România la momentul actual.

halepb

Sportiva noastră era cap de afiş la turneul de un milion de dolari de la Brisbane şi ar fi trebuit să joace miercuri împotriva fostului lider mondial Victoria Azarenka (Belarus).

Totuşi, la ultimul antrenament de marţi, Simona a resimţit dureri la genunchiul stâng şi, după o discuţie avută cu antrenorul ei, Darren Cahill, a decis să se retragă de la Brisbane.

Simona a afirmat că nu se simte în stare să ducă până la capăt un meci întreg şi că nu vrea să rişte o accidentare mai gravă care să-i pună în pericol participarea la Australian Open.

Decizia o va costa scump pe Simona, care avea de apărat în această săptămână cele 280 de puncte câştigate anul trecut la Shenzhen.

De remarcat că Simona are probleme la genunchiul stâng exact ca americanca Serena Williams, liderul mondial, care a decis, la rândul ei, să se retragă de la Cupa Hopman.

Singura jucătoare din România prezentă marţi pe teren, într-un meci de simplu, este Irina Begu, ea urmând să joace cu Anna Lena Friedsam pentru calificarea în sferturile de finală de la Shenzhen.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version