Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare / ACTUALITATE: Vremea se răcește semnificativ, la 12 grade Celsius / Ploi și vânt puternic în toată țara / Lapoviță și ninsoare la munte / 

Breaking News:
 

Simona Halep și retragerea de un milion de dolari

Simona Halep a debutat duminică la turneul feminin de tenis de la Beijing (China), competiție dotată cu premii în valoare de aproape 8,3 milioane de dolari.

Debutat este mult spus pentru că, după cum se așteptau mulți, Simona nu a putut să se recupereze după accidentarea suferită la spate și a rezistat doar o jumătate de oră pe teren în confruntarea cu Ons Jabeur, din Tunisia, ocupanta locului 113 mondial.

Din păcate, Simona a forțat nota exclusiv pentru a bifa un cec în valoare de un milion de dolari încasat de la WTA. Este prima pe care o primește jucătoare care a încheiat sezonul precedent pe locul 1 mondial, iar în sezonul în curs a bifat participări la toate turneele de top, mai puțin cele de Grand Slam.

Impresia lăsată poate fi una dezamăgitoare, însă mai important este modul în care o va afecta această forțare pe termen mediu și lung, în condițiile în care Simona își dorea o participare cât mai bună la Turneul Campioanelor, competiție care încheie sezonul și care va avea loc în mai puțin de o lună.

De asemenea, Simona încasează o lovitură importantă și în clasamentul mondial. Ea pierde 640 de puncte după ce nu a reușit să-și apere finala jucată anul trecut și pierdută în fața franțuzoaicei Caroline Garcia.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv