Cotată cu şansa a cincea la câştigarea turneului feminin de tenis de la Miami, Simona Halep s-a calificat, luni, în faza sferturilor de finală.

halep

Simona a început prost confruntarea din optimi, cu britanica Heather Watson, şi a cedat primul game pe propriul serviciu, dar a fost un simplu foc de paie.

Fără să forţeze, constănţeanca a revenit în meci şi a impus ritmul, nelăsând nicio şansă adversarei. Simona a bifat a treia victorie consecutivă în minim de seturi la Miami, 6-3, 6-4, după ce trecuse cu 6-3, 7-5 de Daria Kasatkina şi cu 6-4, 6-1 de Julia Goerges.

Însă pentru Simona s-ar putea ca greul abia de acum să înceapă în condiţiile în care sferturi ar putea da poloneza Agnieszka Radwanska, a treia favorită a turneului, iar în semifinale o aşteaptă un posibil meci cu liderul mondial, Serena Williams.

Până atunci însă trebuie precizat că Simona şi-a asigurat 215 puncte WTA şi peste 128.000 de dolari. Constănţeanca le face galerie luni seara celorlalte două românce implicate în optimile de finală ale turneului de la Miami.

Irina Begu urmează să joace cu americanca Madison Keys, a 22-a favorită a turneului, în timp ce Monica Niculescu va da piept cu britanica Johanna Konta, a 24-a favorită a competiţiei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version