Simone Tempestini, cel mai tânăr campion naţional al României la raliuri din istorie, a dat lovitura weekendul trecut, la Ronde Val Tiberina.

Simone Tempestini:Marc Banca  - Ford Fiesta R5 - Ronde Val Tiberina

La volanul unui Ford Fiesta R5 şi susţinut, ca de obicei, de copilotul Marca Banca, Tempestini, echipier al formaţiei Napoca Rally Academy, a terminat Ronde Val Tiberina pe locul al doilea şi Raceday Ronde Terra pe locul 1, asigurându-şi titlul în competiţia Raceday Ronde Terra, în care sunt programate şase etape, iar Tempestini le-a câştigat pe primele patru.

“Este fantastic. Bernini ne-a pus la dispoziţie o maşină impecabilă la fiecare etapă şi m-am simţit excelent la volan. Pneurile Hankook, folosite în această competiţie, şi-au demonstrat competitivitatea pe orice suprafaţă, de la cea dură din Val D’Orcia, la gheaţa din Treviso şi la noroaiele alunecoase din Marche şi Val Tiberina. Este o victorie care mă bucură foarte mult şi le mulţumesc tuturor fanilor care ne-au susţinut. Astăzi a fost o zi grea pentru mătuşa Silvia, unul dintre suporterii mei cei mai importanţi, şi chiar dacă nu a fost alături de mine pentru a sărbători acest succes, sper că i-am adus un mic zâmbet într-o zi atât de tristă”, a spus Simone Tempestini.

Simone Tempestini:Marc Banca  - Ford Fiesta R5 - Ronde Val Tiberina 2

Pilotul de la Napoca Rally Academy se pregăteşte de debutul în Campionatul Naţional de Raliuri, 25-27 martie, Braşov, dar şi pentru un sezon extrem de încărcat în condiţiile în care vrea să-şi apere titlul cucerit anul trecut în România, dar şi să se bată pentru titlurile din Junior WRC şi din Campionatul Italian de Raliuri.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version