Miercuri seara s-au jucat 12 meciuri din prima manșă a turului II preliminar din Europa League.

Iar surprizele nu s-au lăsat așteptate, astfel că este foarte posibil să avem câteva echipe mai puțin cunoscute în fazele superioare ale acestor preliminarii.

Zalgiris Vilnius, cu Liviu Antal prezent pe teren până în minutul 60, a trecut, cu 2-1, de Ludogoreț Razgrad, deși campioana Bulgariei este obișnuită cu meciurile din grupele UCL și avea o cotă de numai 1,5 pentru o victorie în Lituania.

Ludogoreț, cu Moți integralist și Keșeru intrat din minutul 79, a avut 1-0 până în minutul 77, dar gazdele au reușit să întoarcă rezultatul.

Surprinzător este faptul că deși aveau o cotă de 5 la 1 pentru victorie, cei de la Zalgiris au dominat meciul la absolut toate statisticile.

O altă mare surpriză a fost produsă de Vikingur, campioana din Insulele Feroe, care a obținut un 1-1 pe terenul lui Hafnarfjordur. Oaspeții, cu Sorin Anghel prezent pe teren până în minutul 85, aveau o cotă de 5,15 la 1 pentru a pleca neînvinși din Islanda. Dar au făcut-o și acum sunt favoriți la o calificare istorică în turul III preliminar din UEFA Champions League.

Șanse importante de a da lovitura, contrar bookmakerilor, au și luxemburghezii de la Dudelange, care au pierdut greu, 0-1, pe terenul formației APOEL Nicosia, sau armenii de la Alashkert, care au obținut un nesperat 1-1 pe terenul formației BATE Borisov (cotă 7,5 la 1).

În celelalte meciuri jucate miercuri seara în prima manșă din turul II preliminar al UEFA Champions League s-au înregistrat următoarele rezultate: Spartaks Jurmala – FC Astana 0-1, Hapoel Beer Sheva – Honved Budapesta 2-1, Malmo FF – Vardar Skopje 1-1, Șeriff Tiraspol – Kukesi 1-0, Zrinjski – Maribor 1-2, Mariehamn – Legia Varșovia 0-3, MSK Zilina – FC Copenhaga 1-3, Dundalk – Rosenborg 1-1.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version