Steaua Bucureşti, vicecampioana naţională a României la fotbal, debutează marţi seara în preliminariile UEFA Champions League.

momcilovic
Steaua mizeaza pe spiritul războinic al unor jucatori precum Momcilovic pentru a da lovitura la Praga

Trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf dă piept, în deplasare, cu vicecampioana Cehiei, Sparta Praga, într-un meci care ar trebui să marcheze începutul ascensiunii pentru echipa noastră către culmile celei mai importante competiţii europene intercluburi.

Şi spunem ar trebui pentru că, de fapt, deşi patronul Gigi Becali se gândeşte cu jind la banii din grupe, adevărul este că echipa roş-albastră se află într-o situaţie extrem de dificilă.

Steaua şi-a pierdut câţiva jucători importanţi în ultimele zile, Chipciu, Varela, Hamroun, iar înlocuitorii pe măsură au întârziat să apară. Mai mult, Adi Popa este şi el incert, astfel că Steaua este văzută de specialişti drept victimă sigură în deplasarea din Cehia.

Bookmakerii, conştienţi de problemele din tabăra Stelei, acordă şanse minime, respectiv o cotă de circa 6,5 la 1, pentru un succes obţinut de vicecampioana României marţi seara.

Chiar şi aşa, cu gândul la rezultatul fabulos din urmă cu 28 de ani, când Steaua debuta în Cupa Campionilor Europeni cu un 5-1 pe terenul cehilor şi ajungea să joace finala competiţiei, trupa lui Reghecampf este decisă să-şi vândă scump pielea la Praga.

Programul complet al meciurilor care se joacă marţi seara în prima manşă din turul III preliminar al UEFA Champions League

21.00, BATE Borisov – Dundalk

21.00, Ludogoreţ – Steaua Roşie Belgrad

21.00, Sparta Praga – Steaua Bucureşti

21.15, Partizani Tirana – Red Bull Salzburg

21.15, Viktoria Plzen – Qarabag Agdam

21.30, FK Rostov – Anderlecht Bruxelles

21.45, Ajax Amsterdam – PAOK Salonic

21.45, Dinamo Zagreb – Dinamo Tbilisi

21.45, Şahtior Doneţk – Young Boys Berna

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version