Steaua Bucureşti este una dintre cele mai afectate entităţi de închiderea Arenei Naţionale.

arena nationala-aprilie-2012

Campioana României visa să aibă zeci de mii de fani la meciuri şi să strângă milioane de euro din vânzarea de bilete, dar închiderea Arenei Naţionale a dat peste cap planurile celor de la Steaua.

Obligaţi să aleagă pribegia, respectiv să se mute cu arme şi tobe la Piteşti, steliştii sunt dezamăgiţi de situaţia creată şi speră ca o intervenţie a preşedintelui Klaus Iohannis să remedieze problema.

Primul care a făcut apel la Iohannis a fost antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Acesta a precizat că “trebuie să se implice cineva, poate chiar preşedintele României. Este o problemă de interes naţional”.

Deşi nu este foarte convins că Iohannis poate să facă ceva, Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat şi el că “mii de oameni vor să vadă meciuri. Rezolvaţi problema cât mai repede”.

Becali consideră că s-a ajuns în această situaţie pentru că nimeni nu are curajul necesar pentru a-şi asuma răspunderea. “Mă gândeam marţi ce fel de ţară suntem. Avem un stadion şi de câteva luni nimeni nu-şi asumă responsabilitatea să zică eu îmi asum, eu sunt Ponta sau eu sunt Cioloş, prim-ministru, în şedinţă de guvern vreau ca într-o săptămână să se rezolve problema la Arena Naţională. Când eşti conducător, îşi asumi responsabilitatea, când laşi totul cum spune primarul ăla (n.r. – Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei), că nu mă opun legii şi vrăjeală d-asta, nu eşti conducător şi te duci acasă şi spui nu am bărbăţie, nu am curaj, îmi dau demisia şi stau acasă. În asta se vede tot ce înseamnă România, o arenă de 250 de milioane de euro, mii şi mii de fani, vorbim de echipa naţională, deci interes naţional… Iohannis ce poate să facă? Eu nu cred că preşedintele se poate impune. Domnilor, văd că vă tot jucaţi cu Arena Naţională, este interes naţional, mii de oameni vor să vadă meciuri, rezolvaţi problema asta mai repede”, a spus Gigi Becali, într-o intervenţie avută la România TV.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version