Steaua București, vicecampioana României la fotbal, a suferit, marți seara, una dintre cele mai grele înfrângeri din istoria clubului, 0-5 cu Manchester City, pe teren propriu, în prima manșă din play-off-ul UEFA Champions League.

sterling

Steaua avea de doi bani speranțe înainte de dubla cu “cetățenii”, dar a vrut să-și joace șansa și a încercat să joace de la egal la egal cu Manchester City, pe teren propriu.

Și chiar i-a ieșit acest lucru, dar rareori. Pentru că diferența de forță, viteză și valoare individuală a fost net în favoarea oaspeților, chiar dacă Manchester City este încă departe de forma maximă.

Stanciu a dat emoții adversarilor încă din minutul 2, dar șutul său de la circa 25 de metri a ocolit de puțin poarta lui Caballero. A fost un simplu foc de paie.

Pentru că englezii au făcut legea pe terenul Arenei Naționale. Au marcat cinci goluri, prin Aguero, trei, David Silva și Nolito și au mai ratat alte numeroase ocazii, inclusiv două penaltiuri, prin același Aguero.

De ceea ce s-au temut steliștii nu au scăpat, iar returul de săptămâna viitoare se anunță și mai dificil pentru trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf în condițiile în care se știe că Josep Guardiola este un antrenor care cere maximul de la elevii săi și că englezii vor să-și răsplătească pe măsură plătitorii de bilete și abonamente super-costisitoare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version