Steaua București și Manchester City se înfruntă marți seara, de la ora 21.45, pe Arena Națională, din București, în prima manșă din play-off-ul UEFA Champions League.

Stanciu este marea speranta a Stelei impotriva lui Manchester City
Stanciu este marea speranta a Stelei impotriva lui Manchester City

Min. 93 Este final de meci pe Arena Națională. Manchester City s-a impus, cu 5-0, la capătul unui meci fără istoric.

Min. 89 Steaua – Manchester City 0-5. Aguero este lansat excelent la limita offside-ului și punctează cu un șut plasat. Argentinianul și-a trecut în cont o triplă.

Min. 87 – Tamaș vede cartonașul galben.

Min. 82 – Niță blochează un șut excelent al lui Nolito.

Min. 78 Steaua – Manchester City 0-4. Aguero punctează cu un șut la colț, la puține secunde după ce argentinianul a mai ratat o mare ocazie. Între timp Guardiola a făcut și ultima schimbare. A intrat Fernando în locul lui De Bruyne.

Min. 76 – Încă o dublă ocazie a englezilor în mai puțin de 30 de secunde. Mai întâi șutul lui Aguero a fost scos cu greu de Niță. Apoi, mingea a ajuns la David Silva și spaniolul a șutat peste dintr-o situație ideală.

Min. 75 – Iese Kolarov și intră Clichy.

Min. 70 – Iese Zabaleta și intră Sagna.

Min. 67 – Reghecampf face și ultima schimbare. Iese Muntari și intră Ovidiu Popescu.

Min. 59 – Toșca vede și el cartonașul galben pentru un fault tare.

Min. 58 – Tudorie vede cartonașul galben pentru un fault tare comis asupra lui Zabaleta.

Min. 48 Steaua – Manchester City 0-3. De Bruyne și Nolito fac șah-mat defensiva Stelei, cu un un-doi de zile mari, iar fostul atacant al Celtei Vigo și al Barcelonei punctează fără probleme, după o fază în care l-a depășit elegant și pe Niță.

22.46 – Steaua a avut lovitura de start în repriza a doua. La vicecampioana României au ieșit Achim și Golubovic și au intrat Bourceanu și Tudorie.

Min. 45 Este pauză pe Arena Națională. Steaua este condusă, cu 2-0, de Manchester City, după o primă repriză diferența de valoare s-a văzut din plin. Trupa lui Guardiola a controlat disputa fără probleme și și-a permis luxul de a rata două penaltiuri prin același Kun Aguero.

Min. 42 Steaua – Manchester City 0-2. Mingea curge senzațional pe traseul Nolito – Sterling – Aguero și argentinianul punctează, în sfârșit, cu un șut la colț, fără speranțe pentru Niță.

Min. 39 – Dublă ocazie a englezilor în mai puțin de 30 de secunde. Mai întâi David Silva a executat un corner de pe stânga, Kolarov a șutat din vole, din prima, și mingea a șters transversala porții apărate de Niță. Apoi, englezii au recuperat balonul rapid, mingea a ajuns la Sterling și șutul acestuia, din 8-9 metri, a fost respins in extremis de Niță.

Min. 29 – În sfârșit un moment mai bun al Stelei. Adi Popa pătrunde în viteză, îi pasează lui Stanciu, acesta trimite din prima spre Hamroun, însă algerianul se pierde cu firea, într-un moment favorabil, și șutează slab, în Caballero.

Min. 21 – Aguero ratează al doilea penalty într-o jumătate de repriză. Kolarov a fost agățat de Enache în careu. Argentinianul a vrut să se revanșeze pentru penaltiul ratat mai devreme, a șutat puternic, în forță, dar mingea a șters transversala și s-a dus peste.

Min. 13 Steaua – Manchester City 0-1. Toșca pierde lamentabil balonul în fața lui Sterling, atacantul lui City pătrunde în careu, întoarce elegant pentru David Silva și spaniolul deschide scorul cu un șut la colț.

Min. 8 Niță apără un penalty executat de marele Aguero. Sterling a fost mult prea rapid pentru Muniru și închizătorul Stelei a comis fault în careu. Argentinianul a executat penaltiul șutând în dreapta și Niță a respins. De Bruyne a urmărit faza și a șutat din prima, iar mingea a lovit transversala ducându-se apoi în aut de poartă.

Min. 5 – Zabaleta vede cartonașul galben pentru un fault tare comis asupra lui Muniru.

Min. 2 – Stanciu ratează prima mare ocazie a meciului. Play-maker-ul Stelei a recuperat excelent un balon la centrul terenului, după un duel cu Fernandinho, a pătruns și a șutat de la 25 de metri, puțin pe lângă poarta adversă.

21.45 – Manchester City a avut lovitura de start a meciului. 55.000 de spectatori sunt în tribune, iar terenul se prezintă în condiții bune.

Deși este creditată cu șansa a doua și toate calculele hârtiei o dau ca mare favorită pe fosta campioană a Angliei, trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf este decisă să-și joace șansa și să-și vândă scump pielea împotriva “cetățenilor”.

Antrenorul Stelei începe cu Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Muniru, Achim – Adi Popa, Stanciu, Hamroun – Golubovic. Rezerve sunt Cojocaru, Mitrea, Tudorie, Aganovic, Popescu, Popescu, Bourceanu.

Josep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, răspunde cu Caballero – Zabaleta, Stones, Otamendi, Kolarov – De Bruyne, Fernandinho, David Silva – Sterling, Aguero, Nolito. Rezerve sunt Hart, Sagna, Fernando, Jesus Navas, Delph, Clichy, Iheanacho.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version