Etapa a 25-a a Ligii I la fotbal, penultima din sezonul regulat, se încheie luni seara cu meciul dintre FC Voluntari şi Steaua.

111111reghe-conf-interior

În ciuda diferenţei din clasament, partida este abordată cu un deosebit interes de ambele părţi. Gazdele au nevoie de puncte, pentru a aborda cu mai multă încredere play-out-ul, în timp ce Steaua vrea să se menţină în plasa liderului Astra Giurgiu, înainte de intrarea în play-off.

Conştient de importanţa partidei, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a pregătit meciul în amănunt şi a decis să-l surprindă pe omologul său, Ionel Ganea, cu două decizii.

Lipsit de aportul lui Paul Papp, suspendat, Reghecampf este decis să-l arunce în luptă, pe flancul drept al apărării, pe Gabi Enache, al cărui transfer de la Astra a fost rezolvat oficial abia luni.

Fotbalistul i-a costat 500.000 de euro pe campioni şi, conform contractului înregistrat la Ligă, va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună.

A doua surpriză va fi titularizarea lui Alexandru Bourceanu, fotbalist revenit după o absenţă de lungă durată. În iulie anul trecut, în perioada în care activa la Trabzonspor, Bourceanu s-a accidentat grav la un genunchi.

În ciuda faptului că Steaua porneşte drept mare favorită, Dumitru Dragomir, preşedintele de onoare al echipei FC Voluntari, este convins că formaţia antrenată de Ionel Ganea nu va pierde.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version