Luni seara s-a jucat ultimul meci din etapa a treia a Ligii I la fotbal, respectiv duelul dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo București.

Partida a fost una dintre cele mai spectaculoase din actualul sezon. Am avut cinci goluri și numeroase răsturnări de situație.

Iar la final am avut și un rezultat surpriză, 3-2 pentru medieșeni, deși dinamoviștii aveau un moral extrem de ridicat după egalul cu FCSB, 3-3, din runda precedentă.

Mai prezenți în jumătatea de teren adversă în startul partidei, medieșenii au deschis scorul încă din minutul 7, prin Olaru.

Salomao și Moldoveanu au întors rezultatul pentru Dinamo, dar nu a fost suficient. Pentru că autogolul lui Popescu și reușita lui Fortes au asigurat victoria gazdelor.

Carlos Fortes, atacant de origine portugheză, a fost din nou eroul meciului și a ajuns deja la trei goluri marcate în primele trei partide ale sezonului.

Mai mult, oficialii celor de la Gaz Metan Mediaș susțin că Fortes este încă departe de forma ideală și că atacantul de 23 de ani, trecut pe la Racing Santander și Sporting Braga, ar merita chiar să fie naturalizat pentru a putea juca în echipa națională a României.

Într-un alt meci disputat luni în Liga I, Viitorul Constanța s-a impus, cu 2-0, împotriva formației FC Voluntari.

După trei etape, Gaz Metan Mediaș conduce ostilitățile în Liga I, formația antrenată de Cristi Pustai și Mihai Teja având două victorii și un egal până acum.

FC Botoșani, CFR Cluj, Astra Giurgiu și Dunărea Călărași sunt celelalte patru echipe neînvinse în primele trei etape, dar ele au câte o victorie și două egaluri la activ.

Codașele clasamentului sunt Concordia Chiajna și FC Voluntari, echipe care au doar câte un egal și două înfrângeri.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version