Prima etapă din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Rusia, din 2018, s-a încheiat, marţi seara, cu câteva rezultate absolut năucitoare.

Franta s-a impiedicat in Belarus, desi a avut pe teren jucatori de zeci si sute de milioane de euro precum Griezmann sau Pogba
Franta s-a impiedicat in Belarus, desi a avut pe teren jucatori de zeci si sute de milioane de euro precum Griezmann sau Pogba

Selecţionata Portugaliei, campioana europeană en-titre, a debutat în campania pentru World Cup cu o înfrângere relativ surprinzătoare, 0-2 în deplasare cu Elveţia.

Embolo şi Mehmedi au marcat golurile elveţienilor, într-un meci în care Portugalia a avut, totuşi, mai mult iniţiativa, dar a resimţit din plin absenţa lui Cristiano Ronaldo.

Nici Franţa, vicecampioana europeană en-titre, nu a debutat strălucitor în preliminariile pentru World Cup. “Cocoşii Galici” s-au împiedicat în Belarus, 0-0, în faţa unui adversar mai degrabă modest.

Într-un meci cu românul Ovidiu Haţegan la centru, Franţa a ratat ocazie după ocazie, Griezmann, Giroud, Martial sau super-vedeta Pogba dovedindu-se a fi extrem de neinspiraţi la finalizare.

Ungaria, una dintre revelaţiile de la Euro 2016, a comis-o şi ea grav reuşind doar un 0-0 în deplasare, contra echipei din Insulele Feroe.

Şi Bulgaria a fost la un pas să o comită. Vecinii noştri au trecut greu, pe teren propriu, de Luxemburg, scor 4-3. Tonev a marcat golul victoriei la ultima fază a meciului, însă cele două formaţii au avut un raport al ocaziilor foarte echilibrat, semn ca diferenţa dintre echipe este minimă la momentul actual.

Rezultatele complete înregistrate marţi în preliminariile Campionatului Mondial, Zona Europeană

Belarus – Franţa 0-0

Bulgaria – Luxemburg 4-3

Suedia – Olanda 1-1

Andorra – Letonia 0-1

Insulele Feroe – Ungaria 0-0

Elveţia – Portugalia 2-0

Albania – Macedonia 2-1

Bosnia Herţegovina – Estonia 5-0

Cipru – Belgia 0-3

Gibraltar – Grecia 1-4

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version