România are deja două sportive calificate în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la București.

Ana Bogdan

După ce Jacqueline Cristian a profitat din plin de wild-card-ul primit și a trecut luni seara, în trei seturi, de Katerina Kozlova (Ucraina), scor 4-6, 6-4, 6-2, Ana Bogdan a ajuns și ea în turul al doilea de la BRD Bucharest Open.

Sportiva de 24 de ani, din Sinaia, a câștigat la pas derbiul românesc de marți, impunându-se cu 6-4, 6-2 în confruntarea cu Sorana Cîrstea, la capătul unui duel care a durat 96 de minute.

Ana Bogdan și-a asigurat 30 de puncte WTA și 3.310 dolari, ea urmând să dea piept în turul al doilea cu Cagla Buyukakcay, din Turcia, care a învins-o greu luni seara pe Polona Hercog, scor 4-6, 6-3, 7-6.

Alte trei românce se bat marți seara pentru a ajunge în faza optimilor de finală, programul cuprinzând partide precum Irina Begu – Ivana Jorovic, Elena Gabriela Ruse – Isabella Șinikova și Alexandra Dulgheru – Sesil Karatancheva.

În optimi am putea avea un nou duel românesc, Irina Begu – Jacqueline Cristian, dar am putea vedea și un duel extrem de interesant între Elena Gabriela Ruse și Carla Suarez Navarro, din Spania, a doua favorită a competiției.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version