Cotată cu şansa a şasea la câştigarea trofeului pus în joc, Ana Bogdan s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hua Hin (Thailanda), competiţie dotată cu premii în valoare de 125.000 de dolari.

Ana Bogdan a trecut fără probleme, scor 6-3, 6-1, de rusoaica Veronika Kudermetova, sportivă aflată pe locul 257 mondial. Românca a avut nevoie de numai 79 de minute pentru a pune capăt unei dispute care a curs într-o singură direcţie.

Ana Bogdan şi-a asigurat 4.000 de dolari şi 29 de puncte WTA, urmând să joace în sferturi cu chinezoaica Ying Ying Duan, a treia favorită a turneului.

Ying Ying Duan, locul 95 mondial, a trecut la mare luptă, scor 3-6, 6-4, 6-4, de thailandeza Varatchaya Wongteanchai, locul 336 mondial şi o sportivă care a trecut prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.

Ana Bogdan nu este singura jucătoare de tenis din România aflată încă în focurile unor turnee. Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Limoges (Franţa), după ce a învins-o, scor 6-4, 6-3, pe Elena Gabriela Ruse, o altă jucătoare din România.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version