Monica Niculescu a ratat, sâmbătă seara, posibilitatea de a-și trece în palmares primul trofeu de Grand Slam din carieră.

Monica Niculescu
sursă foto: Digi 24

Sportiva noastră a jucat alături de Hao Ching Chan, din Taiwan, în finala de dublu feminin. Adversare au fost rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina.

Oboseala acumulată după o semifinală maraton de trei ore, problemele medicale avute de ambele jucătoare, dar și plusul de experiență al adversarelor au făcut ca Monica și Chan să cedeze clar ultimul act al competiției.

A fost 6-0, 6-0 pentru rusoaice, care nu au avut milă și au încheiat disputa în 56 de minute. Însă Monica Niculescu nu dezarmează, ea fiind încântată de faptul că a avut posibilitatea să joace o finală de Grand Slam.

Monica însă nu are timp să sărbătorească prea mult finala de la Wimbledon pentru că trebuie să se refacă în timp util ca să facă față turneului de la București, unde, în absența Simone Halep, este considerată una dintre favoritele competiției de simplu feminin.

Culmea este că și finala de simplu feminin de la Wimbledon s-a încheiat rapid, Garbine Muguruza, din Spania, trecând, scor 7-6, 6-0, de americanca Venus Williams.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version