Irina Bara, 23 de ani, locul 161 mondial, s-a calificat joi în ultimul tur al calificărilor de la Roland Garros, al doilea Grand Slam de tenis al anului.

Irina Bara (sursa foto tennisforum.com)

Sportiva noastră a obținut o victorie extrem de importantă, reușind să treacă, scor 4-6, 6-4, 6-1, de rusoaica Anna Blinkova, locul 108 mondial și favorită 4 în calificările de la Roland Garros.

De remarcat că este a doua victorie la rând obținută de Irina Bara după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi. În primul tur, sportiva noastră a trecut, cu 6-7, 6-1, 6-4, de franțuzoaica Audrey Albie.

Irina Bara mai are nevoie de o singură victorie pentru a ajunge pe tabloul principal de la Roland Garros. Ea va da piept cu învingătoarea dintre cehoaica Marie Bouzkova (19 ani, locul 171 mondial) și Caroline Dolehide, din SUA, 19 ani, locul 126 mondial.

Joi seara, într-un alt meci din turul al doilea al calificărilor de la Roland Garros, Alexandra Dulgheru dă piept cu Lizette Cabrera, din Australia.

Dacă trece de acest hop, “Piti” Dulgheru joacă cu Tamara Korpatsch (Germania) sau Bibiane Schoofs (Olanda) pentru calificarea pe tabloul principal.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version