Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

TENIS: Irina Begu s-a calificat în optimi la Hobart

Irina Begu s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hobart (Australia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

sursa foto radioconstanta.ro

Sportiva noastră s-a impus fără mari probleme, scor 6-1, 6-4, în disputa cu englezoaica Heather Watson, jucătoare venită din calificări.

Grație succesului de luni, Irina și-a asigurat 30 de puncte WTA și un cec în valoare de 3.400 de dolari. În optimi, Irina dă piept cu chinezoaica Shuai Zhang, a treia favorită a competiției, sau cu rusoaica Anna Blinkova, jucătoare venită din calificări.

Din păcate, a fost singura victorie românească de luni. Ana Bogdan a cedat, 6-7, 2-6, în confruntarea cu Ons Jabeur, din Tunisia, în primul tur de la Hobart, iar Marius Copil a pierdut, 6-4, 3-6, 4-6, meciul cu americanul Taylor Fritz din primul tur al turneului masculin de la Auckland (Noua Zeelandă).

Marți ar urma să debuteze Mihaela Buzărnescu în turneul de la Hobart, iar miercuri ar trebui să debuteze liderul mondial, Simona Halep, în turneul de la Sydney (Australia).

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv