Într-un sezon mai degrabă slab spre foarte slab, Irina Begu şi-a intrat în formă abia pe ultimii metri şi încearcă, la Moscova, să mai salveze din impresie.

 

Miercuri, Irina a obţinut calificarea în faza sferturilor de finală a unui turneu dotat cu premii în valoare totală de aproape 800.000 de dolari.

În optimi, Irina a trecut fără probleme, scor 6-4, 6-3, de letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 4, la capătul unui meci care a durat 88 de minute.

Ba chiar Irina speră să-şi îmbunătăţească rezultatul în condiţiile în care a scăpat deja de principalele favorite. Kristina Mladenovic a fost învinsă, 2-1 la seturi, de Aliaxandra Sasnovich, iar Coco Vandeweghe a pierdut, tot 2-1 la seturi, confruntarea cu Lesia Ţurenko.

În sferturi, Irina va da piept cu Vera Lapko, din Belarus, locul 167 mondial, sportivă care a trecut prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal şi care în optimi a profitat de abandonul australiencei Daria Gavrilova, a şasea favorită a turneului.

Irina Begu şi Vera Lapko nu s-au mai întâlnit până acum, în condiţiile în care jucătoarea din Belarus, în vârstă de 19 ani, abia a început să prindă participări pe tablouri principale ale unor turnee WTA.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version