Echipa de Cupa Davis a României a ratat, vineri, ocazia de a se distanţa decisiv în confruntarea cu Belarus din deplasare, din primul tur a Zonei I Euro-Africane.

copil

După ce Adrian Ungur, numărul 2 din echipa noastră, a trecut de liderul adversarilor, Ilia Ivaşka, scor 6-2, 5-7, 7-5, 6-4, Marius Copil, liderul echipei noastre, a cedat lamentabil în confruntarea cu Egor Gerasimov, deşi are mai mult de 200 de locuri avans faţă de sportivul din Belarus în ierarhia ATP.

Copil a fost trădat de arma sa importantă, primul serviciu, şi a cedat după doar 101 minute de joc, scor 3-6, 4-6, 4-6. Tenismenul nostru a nimerit doar 55 din cele 86 de mingi jucate pe primul serviciu, iar din acestea a valorificat doar 40, înregistrând procente mult mai slabe decât adversarul său.

Sâmbătă, disputa din Belarus continuă cu partida de dublu în care Horia Tecău şi Nicolae Frunză ar urma să dea piept cu Egor Gerasimov şi Max Mirnyi.

În mod cert suspansul se va prelungi duminică, zi în care avem ultimele meciuri de simplu, Copil – Ivaşka şi Ungur – Gerasimov.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version