Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai în formă jucătoare de tenis din România, s-a calificat, vineri seara, în semifinalele turneului feminin de tenis de la Midland (SUA), competiție dotată cu premii în valoare de 100.000 de dolari.

Mihaela, 29 de ani, locul 43 mondial, a avut viață grea cu suedeza Rebecca Peterson, 22 de ani, locul 145 mondial. Românca a avut nevoie de două ore și 35 de minute de joc pentru a se impune, scor 7-6, 4-6, 6-3.

În ciuda unui meci chinuitor, românca a făcut încă un pas spre îndeplinirea unui vis uriaș, accederea între primele 40 de jucătoare ale lumii.

Până atunci, însă, Mihaela are de trecut, sâmbătă, peste un examen extrem de dificil. Ea o va înfrunta pe americanca Madison Brengle, cap de serie numărul 3 și locul 88 mondial, dar o sportivă care a ocupat și locul 35 mondial.

Brengle este în mare formă. În semifinale a avut nevoie de doar 52 de minute pentru a se impune, scor 6-1, 6-1, în confruntarea cu rusoaica Evghenia Rodina, cap de serie numărul 8.

Și la masculin avem un semifinalist în turneul de 15.000 de dolari din Antalya (Turcia). Dragoș Dima, cap de serie numărul 8, a trecut, scor 6-0, 6-1, de sudcoreanul Ji Hoon Son, jucător venit din calificări, și va da piept cu rusul Ivan Nedelko, cap de serie numărul 2.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version