Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai talentate şi ghinioniste jucătoare de tenis din România, a obţinut, vineri, o calificare spectaculoasă în semifinalele turneului feminin de tenis de la Linz (Austria), competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de euro.

Sportiva noastră a avut nevoie de două ore şi 31 de minute de joc pentru a se impune la mare luptă, scor 6-4, 5-7, 7-6, în confruntarea cu elveţianca Belinda Bencic, o altă sportivă extrem de talentată, dar lovită de numeroase probleme medicale.

Afectată de pierderea setului al doilea, Mihaela a început mai greu decisivul, dar a avut puterea să revină în meci şi să obţină victoria în tie-break, după ce a avut minge de meci şi pe serviciul adversarei, la 6-5.

Succesul de vineri îi asigură româncei un cec în valoare de 9.113 euro şi 128 de puncte WTA, Mihaela reuşind să ajungă în semifinale după ce a trecut prin calificări.

Graţie rezultatului excelent din Austria, Mihaela, actualmente locul 105 mondial, are mari şanse să urce între primele 85 de jucătoare ale lumii.

Important este că ea îşi poate îmbunătăţi rezultatul de la Linz, urmând să dea piept în semifinale, sâmbătă, cu învingătoarea dintre cehoaica Barbora Strycova, favorita numărul 2, şi nemţoaica Tatjana Maria, a şaptea favorită a competiţiei.

Până atunci, însă, vă reamintim că vineri seara, de la 21.00, ora României, într-un alt meci din sferturile de finală ale turneului de la Linz, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Magdalena Rybarikova, principala favorită a competiţiei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version