Mihaela Buzărnescu și Ana Bogdan, două dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România, au revenit cu victorii în circuit.

Mihaela Buzărnescu a stat doar un set pe teren în meciul cu Vera Lapko, din Belarus, din primul tur al turneului feminin de tenis de la Charleston (SUA), competiție dotată cu premii în valoare de 800.000 de dolari.

Venită din calificări, Vera Lapko a acuzat efortul depus și s-a retras din meciul cu sportiva noastră, după ce Mihaela a câștigat primul set, scor 6-4.

Mihaela, a 15-a favorită a turneului de la Charleston, și-a asigurat un cec în valoare de 4.898 de dolari și 30 de puncte WTA. În turul al doilea va da piept cu învingătoarea dintre canadianca Eugenie Bouchard și italianca Sara Errani, două sportive care, în urmă cu câțiva ani, făceau senzație în circuit.

Ana Bogdan, a șasea favorită a turneului de tenis de la Monterrey (Mexic), s-a calificat în optimile de finală ale competiției dotate cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Sportiva noastră s-a chinuit maxim pentru a o învinge, scor 4-6, 6-4, 7-6, pe mexicanca Victoria Rodriguez, jucătoare care a ajuns pe tabloul principal doar grație unui wild-card.

Ana Bogdan și-a asigurat un cec în valoare de 3.310 dolari și 30 de puncte WTA, iar în optimi va da piept cu învingătoarea dintre cehoaica Tereza Martincova și spanioloaica Sara Sorribes Tormo.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version