Monica Niculescu s-a calificat pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, ea urmând să joace în ultimul act al competiției de dublu feminin de la Wimbledon.

Monica Niculescu
sursă foto: Digi 24

Monica și Hao Ching Chan, din Taiwan, au trecut greu în semifinale de perechea Ninomiya-Voracova, scor 7-6, 4-6, 9-7. Disputa a durat ceva mai mult de trei ori, iar pe final a căpătat accente dramatice, coechipiera Monicăi finalizând disputa pe propriul serviciu după ce a primit îngrijiri medicale.

În ultimul act al competiției, Monica Niculescu și Hao Ching Chan vor da piept cu rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, care au avut o misiune mult mai ușoară în semifinale.

Makarova și Vesnina au trecut, scor 7-5, 6-2, de Ana Lena Groenenfeld și Kveta Peschke, și au beneficiat de câteva ore în plus de odihnă înaintea finalei care va avea loc sâmbătă seara, după ora 20.00.

Partida din ultimul act va fi prefațată de finala de simplu feminin, Garbine Muguruza – Venus Williams, și de finala de dublu masculin, Kubot și Melo urmând să dea piept cu Marach și Pavic.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version