Raluca Șerban, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, s-a calificat joi în semifinalele turneului feminin de tenis de la Istanbul (Turcia), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Raluca Șerban

Raluca, 21 de ani, locul 264 mondial, a surclasat-o, scor 6-3, 6-2, pe croata Ana Vrljic, o veterană de 34 de ani care acum 5 ani ajunsese pe locul 180 mondial.

Raluca a avut un parcurs aproape perfect până acum. În optimi, ea a surclasat-o, scor 6-2, 6-4, pe slovaca Rebecca Sramkova, a opta favorită a competiției și o fostă ocupantă a locului 111 mondial.

În semifinale, Raluca dă piept cu Lina Gjorcheska, din Macedonia, fostă locul 170 mondial, sau cu rusoaica Daria Kruzhkova, fostă locul 482 mondial.

Elena Gabriela Ruse, 20 de ani, locul 237 mondial, joacă și ea joi pentru calificarea în semifinalele de la Istanbul. Ruse dă piept cu una dintre favoritele publicului, Cagla Buyukakcay, fostă locul 60 mondial.

Rezultat remarcabil a obținut, joi, și Elena Cadar, care s-a calificat în sferturi la Sharm El Sheikh, după 6-1, 6-1 cu indianca Ramya Natarajan.

În circuitul masculin, Nicolae Frunză dă piept cu spaniolul Pol Toledo Baque, pentru calificarea în semifinalele de la Santa Margherita, iar Vasile Ghilea îl înfruntă pe Hady Habib, din Liban, pentru calificarea în sferturile din Antalya.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version