Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

TENIS: Simona Halep a făcut instrucție cu Venus Williams. Urmează decisivul cu Serena

Simona Halep, liderul mondial din tenisul feminin, a obținut, sâmbătă, calificarea în optimile de finală de la Australian Open, primul Grand Slam de tenis al anului.

Sportiva noastră a făcut cel mai bun meci din ultimele șase luni și s-a impus clar, 6-2, 6-3, în confruntarea cu Venus Williams, la capătul unei dispute care a durat doar 78 de minute.

Simona s-a apărat remarcabil și a scos-o din minți pe Venus cu cadența cu care reușea să returneze mingile agresive ale americancei.

Așa a reușit românca să o facă pe Venus să intre în criză de idei și să comită nu mai puțin de 33 de greșeli neforțate, de aproape trei ori mai multe greșeli decât Simona.

A fost însă doar primul șoc de care Simona a avut parte la Australian Open. Pentru că în optimi urmează un meci infernal cu nimeni alta decât Serena Williams, sora mai mică a lui Venus.

Spre deosebire de Venus, Serena pare foarte aproape de forma maximă, astfel că Simona va trebui să tragă din greu pentru a o elimina și pe a doua reprezentantă a familiei Williams.

Partida are un caracter decisiv, Simona având șanse mari să-și păstreze locul 1 mondial în cazul în care trece și de Serena Williams.

Din păcate, palmaresul direct nu este de partea Simonei. Americanca s-a impus în opt dintre cele nouă meciuri jucate până acum. Singurul succes al Simonei a venit în 2014, în Singapore, la Turneul Campioanelor.

51 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv