Accidentată la gleznă în timpul finalei cu Elina Svitolina, de la Roma, Simona Halep a ratat ocazia de a-şi trece în cont al doilea titlu într-o săptămână.

Simona a acuzat dureri la gleznă la întoarcerea în ţară şi a mers la specialişti pentru a face un RMN şi a vedea cu exactitate cât de gravă este accidentarea respectivă.

Miercuri a apărut şi rezultatul RMN-ului respectiv, iar doctorii au informat-o pe Halep că a suferit o ruptură de ligament la glezna respectivă.

“RMN-ul arată un ligament rupt după căzătura de la Roma. Voi face tot ce voi putea ca să fiu aptă pentru Roland Garros. Medicii spun că şansele sunt 50/50 în acest moment, dar recuperarea a decurs bine de duminică până acum. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea arătată în ultimele săptămâni. Rămânem foarte optimişti”, a fost mesajul transmis de Simona Halep prin intermediul unui celebru site de socializare.

Simona ar mai avea aproape o săptămână la dispoziţie pentru a se recupera, însă rămâne de văzut cât de mult va putea avansa în competiţie, ştiind că nu este la 100% din potenţial.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version