Cotată cu șansa a doua la câștigarea competiției, Simona Halep s-a calificat, joi seara, în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Cincinnati (SUA), competiție dotată cu premii în valoare de peste 2,8 milioane de dolari.

Sportiva noastră a trecut fără mari emoții, scor 6-4, 6-3, de letona Anastasija Sevastova, la capătul unui meci care a durat 79 de minute de joc.

Simona a avut puterea să recunoască, după meci, că se bucură foarte mult de această victorie, mai ales că simte că încă este departe de forma ideală.

Halep și-a asigurat 60.105 dolari și 190 de puncte WTA plus o întâlnire de top, în sferturi, cu britanica Johanna Konta, care a trecut, în optimi, de Dominika Cibulkova, scor 6-3, 6-4.

Partida se anunță a fi una pe viață și pe moarte, mai ales în condițiile în care Halep a pierdut toate cele trei meciuri jucate până acum împotriva lui Konta.

Mai mult, în ultimele două meciuri directe, ambele disputate în acest an, Simona a cedat deși a avut 1-0 la seturi. A fost 6-3, 6-7, 2-6 în sferturile de finală de la Miami și 7-6, 6-7, 4-6 în sferturile de finală de la Wimbledon.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version